Vegansk brunch København – Smagfuld morgenmad hos RizRaz

Er det en vegansk brunch i København, du er på jagt efter, så har RizRaz måske noget, der kan stille sulten. Vi serverer nemlig lækre vegetariske og veganske retter i vores restaurant på Kannikestræde i Indre By – hvor vores buffet er ca. 70% vegansk.

Selvom vi ikke som sådan har morgenmad på menuen, kan vi alligevel sagtens servere en utraditionel brunch for dig og dit selskab, når I kommer på besøg hos RizRaz. Se mulighederne for lækker mad først på dagen i vores menu.

  • Vegansk restaurant

De bedste smage fra middelhavsområdet

Hos RizRaz finder du gode og velkendte smage fra hele middelhavsområdet. Vi begrænser os ikke bare til det græske eller spanske køkken, men tager gerne smage fra Marokko og Italien og blander dem med i, så vi kan få den helt rette kombination af de bedste smage fra hele området.

Dette vil naturligvis også være gældende for vores veganske brunch København, som du leder efter. Den bedste måde at få vegansk brunch på, hos RizRaz, vil være at vælge vores veganske og vegetariske buffet, hvor du selv kan vælge mellem de mange muligheder for plantebaserede retter og anretninger for enhver smag.

Du kan smage på vores vegetariske og vegansk brunch buffet hver dag fra 11:30 til 15, mandag til søndag i København.

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Vegansk brunch eller frokost

Vores veganske buffet er ikke som sådan en brunch, men du finder gode retter og tilbehør, som du med god samvittighed kan sammensætte som en unik brunch.

Har du allerede fået morgenmad, kan du også vælge vores vegansk brunch buffet som frokost. Behøver maden ikke at være vegansk, men kan vegetarisk eller pescetarisk også gå, så har vi også masser af muligheder på vores menukort – salater med smage fra Middelhavet, samt fiske- og skaldyrsretter smagt til på bedste vis.

Du er altid velkommen til at vælge lige netop den ret, der passer dine smagsløg og dine behov, og skulle der være allergener eller lignende, kan du blot spørge én af vores erfarne tjenere om råd i vores restaurant i København, når du kommer til frokost, sen morgenmad eller brunch.

Prøv også vores veganske catering

Har du allerede prøvet vegansk brunch København hos RizRaz, kan du også med fordel bringe de gode smage hjem. Vi tilbyder nemlig både vegetarisk og vegansk catering til hele København og omegn, samt Sjælland.

Vi kan levere vegansk brunch i København, eller vegansk buffet til din fest eller andre arrangementer på hele Sjælland. Maden bliver pakket i varmekasser, så de holder sig varme, eller kolde, på turen, så de har den perfekte temperatur, til servering hos dig.

Bestil vegansk catering i dag. Kontakt os, hvis du vil høre mere, på mail: rizraz@rizraz.dk, eller på telefon: +45 28 44 25 01.

Søger du også catering sjælland eller vegansk catering, læs mere her.

KONTAKT OS