Vegansk catering – Slip for besværet og få maden leveret

Skal du holde fest, fødselsdag, konfirmation eller noget helt fjerde, hvor du ønsker vegansk catering, kan du hos RizRaz bestille mad ud af huset til dit arrangement, så du slipper for at stå i køkkenet, og har tid til dine gæster. Vi har både vegetarisk, pescetarisk og veganske muligheder.

Vi tilbyder mad ud af huset og har et stort udvalg af vegetariske og veganske retter, så derfor kan vi også tilbyde vegansk catering i København, og dele af Sjælland. Vi leverer direkte til døren, og det eneste du skal foretage dig, er at anrette det – så bliver det ikke nemmere.

  • vegansk-catering

Mad ud af huset – København og Sjælland

Hvis du ønsker vegansk catering, så kan du altid sammensætte din egen menu, så du får det mad, som passer dit arrangement. Vi har et stort udvalg af retter, hvor du kan vælge mellem lækre grøntsager, sprøde salater, friskbagt brød og lækre dressinger. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte den perfekte veganske buffet eller menu til dit arrangement, eller hvis du er i tvivl om vores retter.

Vores mad er altid lavet af de mest friske råvarer i sæson, og derfor vil vores udvalg også ændre sig løbende for at sikre, at I får de bedste retter – lavet med de bedste råvarer. I kan også tage et kig ind forbi restauranten og se, og smage, på vores vegetariske og veganske buffet.

Vores menu er inspireret af det mediterranske køkken, og vil derfor altid være en dejlig sanselig oplevelse. Vores veganske catering vil altid bestå af sprøde grøntsager med smagen af sydens sol, og vores retter emmer af eksotiske krydderier såsom koriander, spidskommen, oregano, salvie og pebermynte, der udgør en gastronomisk oplevelse.

vegansk catering

Forretter

vegansk catering

Salater

vegansk catering

Kød & fisk

vegansk catering

Dip & småt

vegansk catering

Varme retter

vegansk catering

Desserter

Nemt og bekvemt med vegansk catering København

Få smagen fra middelhavslandene med mad ud af huset fra RizRaz. Du og dine gæster kan være helt sikre på, at I får lækker vegansk catering, med masser af smag, ligesom man får i vores veganske buffet i vores restaurant på St. Kannikestræde. Ingen skal føle sig snydt for lækker mad, selvom man ikke spiser kød eller animalske produkter.

Vi leverer hele herligheden direkte hjem til jeres dør i varmekasser, klar til anretning og servering i hele København og på dele af Sjælland.

Spørgsmål eller forespørgsler?

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du ønsker at bestille vegansk catering i København. Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte den bedste menu til dig og dine gæster. 

Det er selvfølgelig også muligt at sammensætte din helt egen menu med en blanding af vores kødretter, vegetarisk og veganske retter. Læs endnu mere om catering og vores menuer, eller læs om vegansk brunch her.

For spørgsmål angående vores mad ud af huset kan vi træffes på rizraz@rizraz.dk eller via telefon på +45 28 44 25 01.

KONTAKT OS