Catering Sjælland – Bedste muligheder for mad ud af huset

Er du på jagt efter lækker catering på Sjælland, så har RizRaz den perfekte mulighed til dig. Med de bedste smage fra hele middelhavsområdet til en god og billig pris, kan du få serveret smagfuld og kvalitetssikret mad til alle dine gæster.

Med RizRaz får du muligheden for at få leveret lækker, varm mad med mediterranske noter direkte til døren i varmekasser, så den holder sig lun og delikat til serveringen. Alt du skal gøre er at anrette dine serveringer, eller blot servere det hele som buffet. Vælg selv, hvad din mad ud af huset skal bestå af.

  • Vegansk restaurant

Sammensæt din egen menu

Når du bestiller catering fra RizRaz vil du kunne sammensætte din egen cateringmenu ud fra dine specifikke ønsker og behov. Vi har nemlig et stort udvalg af retter og muligheder, som du nemt kan sammensætte til den rette kombination for dit arrangement.

Ønsker du eksempelvis, at der skal være masser af kød og fisk i din catering, så kan du vælge mellem flere af vores kødfulde anretninger, eller du kan gå i den anden retning og udvælge vegetariske eller veganske favoritter til din catering Sjælland.

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Catering på hele Sjælland 

Selvom du kun finder RizRaz i København, finder du alligevel de bedste muligheder for catering til hele Sjælland hos os. Vi leverer nemlig gerne både catering i København, samt til Nordsjælland og til Sydsjælland.

Du vælger og sammensætter blot den menu, du allerhelst kunne tænke dig som catering på Sjælland, og så leverer vi den varm og lækker til dit dørtrin. Nemmere bliver det ikke.

Hele din catering bestilling vil blive pakket godt ned, så den kan holde sig varm, eller kold, hele turen hen til dig, og så du kan servere dine gæster varme retter og kolde anretninger for enhver smag. Dette gælder naturligvis også vores smagfulde desserter.

De velkendte smage som catering

Har du før været forbi vores restaurant, hvor du både kan få veganske og vegetariske lækkerier, såvel som grillede favoritter med masser af tilbehør af friske grøntsager, fisk, skaldyr og meget mere? Så kender du allerede til det gode, som RizRaz har at tilbyde som catering Sjælland.

Vi tager stor inspiration fra hele middelhavsområdet, hvilket betyder, at det ikke kun er det italienske køkken, vi berør, men også både det spanske, marokkanske, græske, med flere. Vi er vilde med eksotiske krydderier, dybe smage, friske råvarer og alt det bedste fra hele området. Du vil derfor heller ikke mangle smage eller variation i din catering på Sjælland.

Hør mere om dine muligheder for catering Sjælland

Lyder vores catering som noget for dig, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi kan sammen finde den rette sammensætning af retter til dig og dit arrangement. Kontakt os enten på mail: rizraz@rizraz.dk, eller på telefon: +45 28 44 25 01.

Har du allerede bestemt dig, kan du med fordel udfylde vores formular og bestille catering til dit næste arrangement på Sjælland her.

KONTAKT OS