Vegansk restaurant – Moderne middelhavsmad hos RizRaz

Du finder os midt i det gamle København i nogle af byens hyggeligste lokaler, hvor du her også kan kigge ind, hvis du er på jagt efter en vegansk restaurant. Vores buffet er vegetarisk og med stort vegansk udvalg. Med inspiration fra middelhavslandene tilbereder vi mad med sæsonens råvarer, så du altid er sikret de mest friske og velsmagende retter som muligt. 

Kom forbi vores hyggelige restaurant, og sæt tænderne i de bedste retter fra middelhavet. Du vil blive mødt af duften af middelhavet med alt, hvad det indebærer, når du træder ind i vores restaurant.

  • Vegansk restaurant

Vegansk mad med masser af smag

I vores restaurant finder du en stor, vegetarisk og vegansk buffet, der består af kolde og varme retter. Her kan du spise dig mæt i friske og sprøde grøntsager og salater, der er vendt i sæsonens urter, lune grøntsagsretter, samt friskbagt brød og hjemmelavede dressinger. 

Vi har gjort en dyd ud af at levere måltider til dig, der ønsker at spise på vegansk restaurant i København, uden at gå på kompromis med smagene. Vi går meget op i at benytte sæsonens råvarer, og du vil derfor opleve at menuen og buffeten ændrer sig og varierer i løbet af året. Du vil derfor altid i den vegetariske buffet finde vegansk udvalg.

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Besøg vores restaurant i København

Hvis du leder efter en vegansk restaurant i København, er vi et meget godt bud. Selvom vi ikke er 100% veganske, så vil du aldrig føle dig snydt i forhold til andre, når det kommer til vores udvalg af mad, hvor du med sikkerhed kan forkæle dine smagsløg. 

Vi kan nemt defineres som noget, der minder om en vegetarisk restaurant i København, da du kan finde masser af vegetariske muligheder på menukortet. Hos RizRaz sørger vi altid for vores gæster, og alt mad bliver med sikkerhed serveret med et smil.

Hvis I ønsker at holde jeres julefrokost, firmafest eller konfirmation hos os, så har I mulighed for at leje et af vores selskabslokaler med plads til op mod 200 mennesker. Her kan I, i samarbejde med os, sammensætte jeres helt egen menu med vegetariske og sågar veganske alternativer eller vegansk buffet.

Stort vegansk og vegetarisk udvalg

Selvom du ikke selv er veganer, kan du alligevel godt nyde både vegansk og vegetarisk mad i vores restaurant i København. Vi lover nemlig, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken smage eller kvalitet, når vi laver vegansk og vegetarisk mad i vores restaurant.

Find eksempelvis et væld af lækre salater med couscous og bønner, skøn paella med stegte grøntsager, vegetarisk bolognese, rodfrugter i flere former, hummus i mange afskygninger og meget, meget mere.

Får dette dit mundvand til at løbe, så har vi i hvert fald gjort noget rigtigt. Besøg vores vegansk og vegetarisk restaurant i København, når du skal nyde et godt måltid med masser af grønt, gode smage og høj kvalitet.

Et menukort spækket med middelhavets smage

Vores menukort kan veksle lidt alt efter tilgængeligheden af råvarer, nyopdagede eller klassiske smage, som vi mener, giver det helt rette til vores vegetarisk restaurant København.

Smagene på hele menukortet er inspireret af smage fra hele middelhavsområdet. Det vil altså sige, at du både kan finde små og større retter med inspiration fra både Spanien, Italien, Grækenland, Marokko og flere andre lande. Vi begrænser os nemlig ikke til blot ét køkken, men søger de bedste smage og retter fra hele området.

Så søger du en vegansk eller vegetarisk restaurant i København, hvor du både kan finde retter og anretninger med store, små, krydrede eller delikate smage, så vil RizRaz helt sikkert være et besøg værd.

For dig, der lever en vegetarisk eller vegansk livsstil, vil der således ikke blive gået på kompromis med hverken smage eller udvalg i vores restaurant i København. Book bord i dag, hvis du vil sikre dig en plads, eller kom forbi til en spontan middag, når det lyster.

Søger du også vegansk catering, så læs mere her.

Prøv noget nyt og spændende

Er du ikke vant til at spise plantebaseret, er Riz Raz klart et besøg værd, en vegansk restaurant i København, som byder på både kolde og lune retter. Gå ombord i vores spændende menukort og prøv vores mange veganske retter, som er både smagfulde og indbydende.

Er du gået død i klassiske retter og trænger til noget nyt, vil vores menukort med sikkerhed vække din interesse. Grøntsager og andre veganske ingredienser er både spændende og nærende, og tilberedes de på korrekt vis, opstår de mest fantastiske retter. Vores dygtige kokke gør sig umage for at trylle lækkerier frem for enhver smag.

Tag familien med på vegansk restaurant

Mangler I inspiration til, hvor I skal ud at spise? Så giv en vegansk restaurant som os en chance – vi serverer også ikke-vegansk mad, så der er noget for alle. Vi står klar til at give jer en dejlig middag i hyggelige omgivelser, og endda i hjertet af København.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Take away og catering i København

Hvis du leder efter en vegansk restaurant, der kan levere din mad direkte hjem til din dør, og du gerne vil prøve en bid af vores middelhavsunivers derhjemme, er det bestemt også en mulighed. Du kan nemlig bestille en stor del af vores mad som take-away også. Så behøver du ikke bevæge dig langt for at få en bid af vores veganske retter fra vores lækre og smagsfulde middelhavsbuffet.

Hvis du skal holde fest, konfirmation eller noget tredje andensteds, kan vi hos RizRaz også være behjælpelige med catering og mad ud af huset. Vi leverer direkte til døren i hele København og dele af Sjælland. Her kan du også vælge mellem vores menuer, eller sammensætte din egen veganske menu – mulighederne er mange, hvis du leder efter en vegansk restaurant.

Du finder os i midten af København på St. Kannikestræde 19, 1169 København K. Hvis du har nogle spørgsmål kan vi træffes på rizraz@rizraz.dk eller via telefon på +45 28 44 25 01.

KONTAKT OS