Festlokaler København – Skab stemning med de rette lokaler

Hos Riz Raz står vi klar med flere forskellige festlokaler i København, så du kan holde din fest i de bedste omgivelser. 

Vores adresse på Store Kannikestræde ligger i hjertet af København, og her tilbyder vi forskellige festlokaler til dit kommende arrangement. Vi råder over lokaler i flere størrelser, så der er noget til både den store og lille fest.

  • Vegansk restaurant

Mange muligheder

Hos os finder du lokaler med plads til alt mellem 15 og 200 mennesker, og der er derfor plads til alle former for arrangementer, om du skal holde fødselsdag, julefrokost eller noget helt tredje. Vi står også gerne for lokalerne til dit bryllup, hvor vi vil gøre vores ypperste, for at skabe den perfekte dag.

Uanset anledning, skaber vi et arrangement efter dine ønsker, hvor vi tager os alt fra borddækning, pynt, mad og drikkevarer. 

Vi tilbyder billige festlokaler København, så alle kan være med og få en god oplevelse. 

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Hold en hyggelig fest udendørs

Skal du holde et arrangement i sommerperioden, er vores smukke gårdhave et oplagt bud. Her finder du den perfekte stemning til at sidde i sommersolen og nyde en kold drink og spise lækker mad. 

Vores gårdhave kan rumme mere end 150 mennesker, og der er derfor mulighed for at holde en stor og mindeværdig fest. Kontakt os gerne for mere information. 

Festlokaler til leje København

Vores personale er altid klar til at hjælpe med et smil, så du kan slappe af og nyde dit arrangement. Vi står klar til at servicere dig og dine gæster, så I får en dag, I sent vil glemme.

Vi har dig og dine gæsters ønsker i fokus, og intet er overladt til tilfældighederne i vores festlokaler København. Vores personale arbejder altid omhyggeligt og detaljeorienteret, så du kan være sikker på, at dit arrangement er i trygge hænder.

Er det billige festlokaler København, du er på udkig efter, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kan blot udfylde vores formular, og så kontakter vi dig med et tilbud.

Søger du også vegansk catering eller vegansk restaurant, så læs mere her.

KONTAKT OS