Selskabslokaler København – Personliggør dit selskab

Leder du efter et sted at holde dit næste arrangement eller et selskabslokale i København? Hos RizRaz har du mulighed for at sætte et personligt præg på dit selskab i vores smukke omgivelser i Store Kannikestræde 19. I vores selskabslokaler kan du holde både store og små arrangementer, og skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

  • Vegansk restaurant

Selskab med egen sammensat menu

Hos RizRaz tilbyder vi en smagsoplevelse uden lige, med et bredt udvalg af alt godt fra middelhavet. Vi gør det muligt for dig at lukke din indre kreativitet ud, og tilpasse din egen menu ud fra vores brede vifte af tilvalg og forskellige retter fra det mediterranske køkken.

Du har derfor også rig mulighed for at opleve det grønne køkken, hvor du kan sætte tænderne i både vores vegetariske og veganske måltidsløsninger. Med vores menuer, vil du kunne vælge mellem nemme og lette måltider alt efter dine smagspræferencer. Det er muligt at vælge alt fra buffet til lækre tre-retters a la carte menuer.

For at du og dine gæster skal have den bedste oplevelse i vores selskabslokaler i København, har du mulighed for selv at vælge, hvordan dit arrangement skal udsmykkes. For at få smagsløgene til at danse, fremstiller vi vores menuer ud fra sæsonens friske råvarer, og der er altid kredset om smagen til perfektion.

Til det festglade selskab kan gæsterne opleve tilkøb af lækre velkomstdrinks, og fri bar i et begrænset tidsrum, hvis det var et behov. Vi tilbyder nemlig forskellige tilvalg, så alle dine gæster får den mest optimale mad-og drikke oplevelse hos os i vores selskabslokaler i København.

Hvis man har brug for at bryde den søde smag af vores lækre desserter, og har lyst til varme drikke, kan man på siden tilkøbe kaffe og te ad libitum.

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Selskabslokaler i København såvel som catering – dit valg

Er du mere til at holde dit arrangement derhjemme og ikke i et selskabslokale i København? Med RizRazs cateringordning, kan du få lækker mad leveret lige til hoveddøren. Selvom det er levering ud af huset, kan du stadig opleve at skabe din egen personlige menu. Her kan du både vælge i mellem vores kolde og varme retter, samt desserter til de gæster med den søde tand. 

Når maden bliver leveret er det hele klar, og det eneste du skal gøre at servere den på præcis den måde, du ønsker. 

Har du lyst til at høre mere om vores selskabslokale i København, eller gå sammen om at skabe en lækker og personlig menu til dit næste selskab? Så besøg os på Store Kannikestræde 19, eller giv os et kald på enten, telefon: +45 33150575 eller på mail: rizraz@rizraz.dk 

Lyder det at skabe dit personlige selskab allerede som noget for dig? Så er du velkommen til at beskrive dit ønskede arrangement på vores hjemmeside.

KONTAKT OS