Catering – Mad ud af huset

Når det kommer kommer til catering og mad ud af huset, så kan RizRaz også være behjælpelige. Skal du holde rund fødselsdag, julefrokost, bryllup eller noget helt fjerde? Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke lade RizRaz tage sig af maden, og levere vores lækre mad ud af huset? Så kan du fokusere på andre vigtige dele af festplanlægningen!

Hos RizRaz er det muligt at bestille mad ud af huset, og vi leverer direkte til døren i hele København og omegn samt andre byer på Sjælland. Vi leverer maden varm, tilberedt og klar til brug i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – nemmere bliver catering ikke!
For spørgsmål angående catering kan vi træffes på [email protected] eller 28442501.

Se vores Menuer

Eller sammensæt din egen menu

Forretter

Salater

Kød & fisk

Dip & småt

Varme retter

Desserter

RizRaz Catering

Hos RizRaz har vi gode erfaringer med catering og levering af mad til både større og mindre arrangementer. Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller måske leder dit firma efter en cateringløsning til den næste julefrokost? Lad os stå for maden, så du kan fokusere på dine gæster og alt det sjove.

Bestil vores smagfulde retter ud af huset. Vi leverer direkte til døren i og omkring hele København samt i andre byer på Sjælland. Maden leveres varm og tilberedt i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – så bliver catering ikke nemmere.

Mangler du catering?

Det er din fest, og derfor gør vi alt for, at din dag bliver perfekt! Vores cateringmenu består af lækre retter, der passer perfekt til enhver lejlighed. Her du alt fra saftige bøffer, frisk fisk og skaldyr, til vegetariske og veganske alternativer.

Vi kredser om detaljerne, så maden altid er præsentabel og indbydende. Ud fra sæsonens råvarer har vi skabt en menu fyldt med smage og kærlighed til det mediterranske køkken. Uanset hvilke retter du vælger fra vores catering menu, er du og dine gæster garanteret en unik smagsoplevelse.

Samme gode smag – bare ud af huset

Leder du efter vegetarisk og vegansk catering, eller måske foretrækker du en saftig bøf? Vores menu er bygget op omkring det mediterranske køkken . med friske råvarer, massere af grønt og selvfølgelig smagfulde retter.

Har du spørgsmål til catering?

For spørgsmål angående catering kan vi træffes på [email protected] eller via telefon på +45 28 44 25 01.

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores catering eller er interesseret i et tilbud.

KONTAKT OS