Catering – Mad ud af huset

Når det kommer kommer til catering og mad ud af huset i København og omegn, så kan RizRaz også være behjælpelige. Skal du holde rund fødselsdag, julefrokost, bryllup eller noget helt fjerde? Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke lade RizRaz tage sig af maden, og levere vores lækre mad ud af huset? Bestil salater til fest udefra, så du kan fokusere på andre vigtige dele af festplanlægningen!

Hos RizRaz er det muligt at bestille mad ud af huset, og vi leverer direkte til døren i hele København og omegn, samt andre byer. Vi leverer maden varm, tilberedt og klar til brug i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – nemmere bliver catering i København ikke!
For spørgsmål angående catering kan vi træffes på rizraz@rizraz.dk eller 28442501.

  • catering københavn
  • catering københavn
  • catering københavn

Eller sammensæt din egen menu til en anden begivenhed

Hos RizRaz ønsker vi, at du får den bedste oplevelse med vores catering København. Derfor har vi sørget for, at du får det præcis, som du gerne vil have det. Hvis det skal være nemt, så kan du vælge mellem vores faste menuer, der både består af kød, fisk og lækker salat og tilbehør, samt en valgfri dessert.

Du har også mulighed for at sammensætte præcis den menu, du ønsker. Her kan du vælge frit mellem vores forretter, kød og fisk, salater, dips og desserter. Du kan også altid ringe til os, hvis du ønsker vejledning til din bestilling. Læs om vores veganske catering her.

RizRaz Catering

Hos RizRaz har vi gode erfaringer med catering og levering af mad ud af huset til både større og mindre arrangementer. Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller måske leder dit firma efter en cateringløsning til den næste julefrokost? Lad os stå for maden, så du kan fokusere på dine gæster og alt det sjove.

Bestil vores smagfulde retter ud af huset. Vi leverer direkte til døren i og omkring hele København samt i andre byer. Maden leveres varm og tilberedt i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – så bliver catering ikke nemmere.

Mangler du catering København?

Det er din fest, og derfor gør vi alt for, at din dag bliver perfekt! Vores cateringmenu består af lækre retter, der passer perfekt til enhver lejlighed. Her har du alt fra saftige bøffer, frisk fisk og skaldyr, til vegetariske og veganske alternativer.

Vi kredser om detaljerne, så maden altid er præsentabel og indbydende. Ud fra sæsonens råvarer har vi skabt en menu fyldt med smage og kærlighed til det mediterranske køkken. Uanset hvilke retter du vælger fra vores catering menu, er du og dine gæster garanteret en unik smagsoplevelse.

Samme gode smag – bare som mad ud af huset

Leder du efter vegetarisk og vegansk catering København og omegn, eller måske foretrækker du en saftig bøf? Vores menu er bygget op omkring det mediterranske køkken . med friske råvarer, massere af grønt og selvfølgelig smagfulde retter, der fører dig til sydens sommer og sol. Vores retter emmer af eksotiske krydderier, sprøde grøntsager, grillet kød, friskbagt brød og rigelige portioner. Vi bestræber os på at levere retter, der giver dig en oplevelse af, og gastronomisk indblik i middelhavets madscene.

Gør det nemt og lækkert

Catering København fra Riz Raz er både nemt og lækkert. Skal du holde et arrangement, er mad ud af huset den perfekte måde at slippe for planlægningen med overskuddet i god behold, da du ikke skal bekymre dig om at lave mad til mange mennesker.

Det kan både være overvældende og utroligt tidskrævende, hvorfor du med madlavningen af vejen, bedre kan nyde dit arrangement og være mere nærværende. Vi finder den løsning, der passer dig bedst, og vi er behjælpelige med at finde både en billig og lækker løsning.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder forskellige catering løsninger i København, og vi er klar med mad ud af huset til enhver anledning. Vi kan tilpasse menuen efter dine ønsker, så der er noget for enhver smag. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Har du spørgsmål til catering?

Med RizRaz mad ud af huset og catering i København, som vores, er du sikret lækre og smagsfulde retter, der sender dig helt ned til middelhavslandene. Du kan helt selv sammensætte din menu, og endda få en helt vegetarisk eller vegansk menu.

For spørgsmål angående en catering af kvalitet som vores, kan vi træffes på rizraz@rizraz.dk eller via telefon på +45 28 44 25 01.

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores catering eller er interesseret i et tilbud.

Læs også vores side om catering sjælland her.

Catering i København – uden at gå på kompromis

Vi har, foruden den helt gode kvalitet, også fokus på den gode pris, hos RizRaz. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for en god, spændende og anderledes catering i København og mad ud af huset.

Prisen for vores catering afhænger af præcis de salater, kødretter, fiskeserveringer, små snacks og forretter, som du vælger, til dit arrangement. På den måde kan du skræddersy præcis den menu, du har brug for, og derfor selv bestemme din pris.

Du kan dog kun benytte dig at vores mad ud af huset, levering eller afhentning, hvis din ordre er minimum på 1.000 kr. OG +10 personer. Men vi glæder os til at servere for dig.

Allergener eller særbehov

Uanset hvorfor dine gæster, eller du selv, har behov for serveringer med ekstra opmærksomhed, hjælper vi gerne. Skal der tages højde for glutenallergi, laktoseintolerance, vegetarer eller noget helt andet, så finder vi den bedste løsning, der passer jer. 

Vi har altid løsninger klar til dit selskab, og catering i København i høj kvalitet, som vores, tager selvfølgelig højde for disse omstændigheder. Husk dog at skrive med i din henvendelse til os, hvis der er nogle potentielle allergier eller diverse hensyn, der måtte tages.

Få smag for sagerne, inden du bestiller vores mad ud af huset

Er det første gang, at du hører om os, og har du aldrig smagt på vores lækre mediterranske retter? Du er altid velkommen til at komme ind forbi restauranten på St. Kannikestræde 19.

Bestil salater til fest, men smag på sagerne inden. Det er nemlig altid en god idé at kende til den mad, du skal serverer til dine gæster. På den måde kan du også udvælge dine favoritretter i restauranten og glæde dig til at bestille dem din fest.

FÅ ET TILBUD
KONTAKT OS
KATEGORIER
KURV