Buffet København – Lækre smage fra det mediterranske køkken

Forkæl dine smagsløg med et væld af lækre retter fra det mediterranske køkken i vores buffet i København. Vi ønsker at være en restaurant, hvor alle kan samles til et måltid mad i høj kvalitet, uanset hvilke præferencer man har, når det kommer til mad. 

Vi har både retter, der er vegetariske, veganske og med lækkert rødt kød eller frisk seafood, så der skulle gerne være noget at vælge imellem til enhver smag. 

  • Vegansk restaurant

Smagfulde retter i hyggelige omgivelser

Vores buffet i København serveres i vores restaurant, der emmer af hjertevarme og gode stunder. Maden er lavet på friske råvarer, der er sammensat i simple, men yderst smagfulde, retter. 

Det er en hel sanseoplevelse at træde ind i restauranten, når de intense dufte af eksotiske krydderier vinder frem og vækker appetitten. Du vil ikke blive skuffet, hvis du tager dine venner, kæreste eller familie under armen til en hyggelig og uformel madoplevelse. 

Er du ikke så meget til buffet, så er der også rig mulighed for at bestille vores mad a la carte, der også vil sende dine tanker til middelhavslandene. 

Vi kræser om al den mad, vi serverer, hvad end det er fra vores bedste buffet i København eller på menukortet. 

Forretter

https://www.rizraz.dk/salater/

Salater

vegansk restaurant

Kød & fisk

vegansk restaurant

Dip & småt

vegansk restaurant

Varme retter

vegansk restaurant

Desserter

Mere end bare mad

Vores buffet i København er den perfekte løsning til dig, der har forskellige smagspræferencer, og som godt kan lide at have mange forskellige muligheder. Det er derfor oplagt at tage hele familien med på Riz Raz, hvor mad ikke blot er mad, men en mulighed for at samles, være nærværende og nyde særlig kvalitetstid.

Med en buffet i København kan alle tage det samme sted hen, uanset mulige kostbehov. Du finder netop noget for enhver smag, uanset om man er kødspiser eller kun spiser plantebaseret.

Besøg os i København

Vores restaurant er nem at komme til i byen, så du kan nyde en lækker buffet, når du er i nærområdet. Vi har åbent til både morgen, middag og aften, så du kan besøge os, når det passer dig bedst. Uanset hvad, kan du se frem til smagfuld mad af høj kvalitet. Gå ombord i vores lækre menukort – du vil ikke fortryde det.

En alsidig buffet i København

I en tid, hvor særlige præferencer for madvarer, i høj grad vinder frem, værner vi om, at samle folk på tværs af præferencer. Vi har derfor indrettet vores buffet til at være alsidig og inkluderende.

Hvis du selv er veganer og dit selskab ikke er, kan det ofte skabe nogle udfordringer i forhold til, hvor man kan tage hen og spise, hvis alle skal føle sig velkomne og tilfredsstillede. Det er ikke et problem hos os, da vores lækre buffet består af retter, der kan mætte enhver mund.

Der er et væld af både varme og kolde retter, der er helt fri for animalske produkter, hvor andre retter er ledsaget af kød eller seafood. Buffeten er også afspejlet af sæsonens friske råvarer, så udvalget er varierende alt efter årstid og sæson.

Hvis du har forelsket dig i en af vores retter på buffeten, må du derfor sørge for at komme igen, inden årstiden skifter, hvis nu den bliver udskiftet med en ny, lækker ret. Vi ønsker altid at forny os og udvikle på vores retter, så det aldrig er kedeligt at vende tilbage.

Det mediterranske køkken byder på et væld af fantastiske smage, og vi ønsker at inspirere vores gæster til at udfordre deres smagsløg med forskellige krydderier og sammensætninger.

Du er altid velkommen til at kigge forbi restauranten eller booke et bord her på hjemmesiden. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

KONTAKT OS