Leder du efter selskabslokaler til din fest?

Hos RizRaz råder vi over flere forskellige selskabslokaler i vores to restauranter på Store Kannikestræde og Kompagnistræde. Vi har både større og mindre lokaler med plads til alt fra 15-200 personer, og vores lokaler egner sig derfor godt til alt fra fødselsdage og julefrokoster til store bryllupper og fester. I alt kan vi huse op mod 300 gæster, og i sommerperioden kan I desuden nyde vores smukke og atmosfæriske gårdhave, der kan rumme mere end 100 gæster.

Udfyld formularen og få et tilbud

Kompagnistræde 20

Smukke, unikke lokaler i hjertet af København

2 store etager, med mange forskellige rum til enhver smag. Perfekt til større grupper som vil have mulighed for deres egen private buffet.

RizRaz har nogle af byens hyggeligste og mest stemningsfyldte lokaler med beliggenhed midt i det gamle København. Vi har både små, intime lokaler samt større rum med højt til loftet. Lige så meget som vi kredser om maden i restauranten, lige så meget kredser vi om indretningen af vores selskabslokaler, der alle emmer af hygge og varme. Lokalerne er indrettet med masser af grønne planter, rå murstensvægge, varme farver og genbrugstræ, og den rustikke stemning danner de perfekte rammer til enhver type begivenhed.

  • Plads til arrangementer med op til 200 pers.

  • 4,2 af 5 stjerner på google

Store Kannikestræde 19

En fest efter dine ønsker

Med tre etager er der masser af lokaler. Vi kan hjælpe uanset om du ønsker et mindre intimt selskab, eller et større med mange gæster.

Når du lejer et festlokale hos RizRaz, får du et arrangement lige efter dine ønsker. Vi står for alt lige fra borddækning og pynt til mad og drikkevarer. Når du holder fest hos os, kan du vælge mellem vores grønne middelhavsbuffet eller sammensætte din helt egen treretters menu fra vores á la carte.

Vores hyggelige festlokaler kan tilpasses enhver type lejlighed, og du får naturligvis selv indflydelse på, hvordan bordet skal dækkes og lokalet skal pyntes. Vores dygtige og smilende personale står klar til at servicere dig og dine gæster under hele arrangementet, så I får en helt fantastisk dag, som I sent vil glemme.

Beskriv dit arrangement

Udfyld formularen med oplysningerne omkring dit arrangement og så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

[contact-form-7 id=”3883″ title=”Selskabslokaler”]
Seafood ret hos Rizraz
KONTAKT OS