Velkommen på RizRaz!

Vi har nogle af byens hyggeligste lokaler med masser af plads indenfor og en dejlig gårdhave når solen skinner, i autentiske omgivelser midt i det gamle København.

På RizRaz finder du lækre retter til enhver smag og enhver lejlighed. Her kan du spise alt fra frisk seafood til lækre vegetariske og veganske retter. Der er også mulighed for at få en lækker og saftig steak mens du nyder et godt glas vin. Vores menu emmer af det alsidige mediterranske køkken, der byder på friske råvarer og simple, men smagfyldte retter. I restauranten vil du blive mødt af duften af middelhavet med alt hvad det indebærer. I kombination med vores lækre vine og hyggelige lokaler, vil du blive taget med på en tur til de sydlige himmelstrøg og få en fantastisk smagsoplevelse – det hele leveret af vores dygtige og smilende personale.

Lækker buffet i København

Hos RizRaz tager vi os altid godt af vores gæster. Det vidner vores lækre mediterianske buffet på, hvor alle smagsløg kan blive forkælet. Uanset om du ønsker vegetariske retter, vegenaske retter eller en rød bøf, så kan vi levere det til dig.

Se vores selskabsmenuer her

Se vores hyggelige lokaler her

Vegetar Restaurant

På Riz Raz elsker vi mad og derfor kan du, i vores store lækre buffet, sætte tænderne i de bedste vegetariske retter og veganske retter fra Middelhavsområdet.

Madkunsten fra middelhavslandene er uden tvivl en særlig oplevelse – duften af eksotiske krydderier; koriander, spidskommen, timian, oregano, salvie og pebermynte kildrer lugtesansen og løfter appetitten. Sprøde grøntsager fyldt med smagen af sydens sol, grillet kød, friskbagt brød, rigelige portioner og kraftfulde vine fra syden gør ikke oplevelsen mindre. Vi strækker os for at levere et måltid der måler sig med det du oplever i sydens sol. Fantasi og fleksibilitet sætter prikken over i’et og skaber den madoplevelse vi ønsker at give. Her i restauranten gør vi os umage hver dag for at give dig en oplevelse der smager af Middelhavet.

Lækre vegetariske retter

Det mediterranske køkken byder på en bred vifte af vegetariske retter, som du naturligvis også finder på menukortet på RizRaz. Vores store middelhavsbuffet indeholder masser af vegetariske retter, og du finder ligeledes vegetariske valg på vores á la carte, herunder vores populære veggie burger og marokkanske couscous. Hos RizRaz kredser vi for detaljerne, og både vores kødretter og vegetariske retter er fyldt med smag, konsistens og kærlighed.

Se hele menuen her!

Vegansk buffet

Vores alsidige middelhavsbuffet er især velegnet for vores veganske gæster.

I vores veganske buffet finder du mange kolde og varme veganske rette, helt fri for animalske produkter. Vores buffet byder på alt du kan forvente af en vegansk buffet. Altid sprøde salater vendt i sæsonens friske urter, couscous og lune grønsagsretter. Hertil lækkert friskbagt brød og hjemmelavede dressinger. Hos RizRaz går vi højt op i at benytte sæsonens råvarer, og udvalget i buffeten varierer derfor i løbet af året og afspejler hvad sæsonen har at byde på af lækre, friske råvarer. Som det bør være i en vegansk buffet, så er der noget til alle.

Skal du holde fest?

Så lad os hjælpe dig.

Skal du holde en fest og vil servere god mad? Så lad Riz Raz stå for cateringen.
Vi leverer mad ud af huset, og vi har et stort udvalg af lækre retter, fra det fjerne Østen.
Vi laver maden og leverer den, og det eneste du skal bekymre dig om, er at have en god aften.

Gå til catering