Catering –
Mad ud af huset

Skal du holde rund fødselsdag, julefrokost, bryllup eller noget helt fjerde? Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke lade RizRaz tage sig af maden, så du kan fokusere på andre vigtige dele af festplanlægningen!

Hos RizRaz er det muligt at bestille mad ud af huset, og vi leverer direkte til døren i hele København og omegn samt andre byer på Sjælland. Vi leverer maden varm, tilberedt og klar til brug i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – nemmere bliver det ikke!
For spørgsmål angående catering kan vi træffes på [email protected] eller 28442501.

Forretter

Salater

Kød & fisk

Dip & småt

Varme retter

Desserter

Sammensæt din egen menu

Ovenfor kan du vælge mellem mange lækre forretter, hovedretter, salater, snacks, desserter og vine og sammensætte den helt rette menu til din fest. I vores catering menu finder du mad til enhver smag, og der er masser af vegetariske og veganske retter at vælge mellem.

Hos RizRaz elsker vi at kredse for detaljerne og vores vision er at skabe lækre retter af årstidens råvarer, som ikke blot smager fantastisk, men som også ser indbydende og smukke ud. Uanset hvilke retter du vælger fra vores catering menu, er du garanteret unikke smagsoplevelser lavet med stor passion og kærlighed til det mediterranske køkken.

Du holder festen, vi leverer maden

RizRaz har stor erfaring med catering, og vi har derfor kompetencerne og udstyret til at levere maden til enhver type begivenhed. Vi står for tilberedning og levering af maden, så du kan læne dig tilbage og nyde festen sammen med dine gæster.

For at bestille mad ud af huset, skal der bestilles for minimum 1000 kr. og 10 kuverter pr. produkt. Vi leverer med glæde maden direkte til døren til kunder over store dele af Sjælland (fra postnummer 1000 – 3670) fra blot 150,-. Maden leveres naturligvis på det tidspunkt og den adresse, der passer dig bedst, og betaling kan ske med kontanter og kort ved levering eller direkte på hjemmesiden, når du bestiller.

Spørgsmål til catering? Udfyld formularen

Udfyld formularen hvis du har nogle spørgsmål omkring vores catering, eller du er interesseret i et tilbud.

[contact-form-7 id=”3904″ title=”Catering”]

Catering – Mad ud af huset

Når det kommer kommer til catering og mad ud af huset, så kan RizRaz også være behjælpelige. Skal du holde rund fødselsdag, julefrokost, bryllup eller noget helt fjerde? Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke lade RizRaz tage sig af maden, og levere vores lækre mad ud af huset? Så kan du fokusere på andre vigtige dele af festplanlægningen!

Hos RizRaz er det muligt at bestille mad ud af huset, og vi leverer direkte til døren i hele København og omegn samt andre byer på Sjælland. Vi leverer maden varm, tilberedt og klar til brug i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – nemmere bliver catering ikke!
For spørgsmål angående catering kan vi træffes på [email protected] eller 28442501.

Se vores Menuer

Eller sammensæt din egen menu

Forretter

Salater

Kød & fisk

Dip & småt

Varme retter

Desserter

RizRaz Catering

Hos RizRaz har vi gode erfaringer med catering og levering af mad til både større og mindre arrangementer. Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller måske leder dit firma efter en cateringløsning til den næste julefrokost? Lad os stå for maden, så du kan fokusere på dine gæster og alt det sjove.

Bestil vores smagfulde retter ud af huset. Vi leverer direkte til døren i og omkring hele København samt i andre byer på Sjælland. Maden leveres varm og tilberedt i varmekasser, så alt du skal gøre, er at anrette de forskellige retter på dit eget service – så bliver catering ikke nemmere.

Mangler du catering?

Det er din fest, og derfor gør vi alt for, at din dag bliver perfekt! Vores cateringmenu består af lækre retter, der passer perfekt til enhver lejlighed. Her du alt fra saftige bøffer, frisk fisk og skaldyr, til vegetariske og veganske alternativer.

Vi kredser om detaljerne, så maden altid er præsentabel og indbydende. Ud fra sæsonens råvarer har vi skabt en menu fyldt med smage og kærlighed til det mediterranske køkken. Uanset hvilke retter du vælger fra vores catering menu, er du og dine gæster garanteret en unik smagsoplevelse.

Samme gode smag – bare ud af huset

Leder du efter vegetarisk og vegansk catering, eller måske foretrækker du en saftig bøf? Vores menu er bygget op omkring det mediterranske køkken . med friske råvarer, massere af grønt og selvfølgelig smagfulde retter.

Har du spørgsmål til catering?

For spørgsmål angående catering kan vi træffes på [email protected] eller via telefon på 2844 2501.

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores catering eller er interesseret i et tilbud.

[contact-form-7 id=”3904″ title=”Catering”]
FÅ ET TILBUD
TAKE AWAY
KONTAKT OS